ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥπηρεσίες
Τριανταφυλλίδη Κυριακή - Τακτικοί Καθαρισμοί Πολυκατοικιών - Καθαρισμοί Κτιρίων - Καθαρισμοί Γραφείων - Άνω Πατήσια Αττική

 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των καθαρισμών το συνεργείο καθαρισμού της Τριανταφυλλίδη Κυριακής, η οποία δραστηριοποιείται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια. Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό καθαρισμούς σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Η Τριανταφυλλίδη Κυριακή με την πολυετή εμπειρία, μπορεί να πραγματοποιήσει με συνέπεια τους καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα περιβάλλον υγιεινό και ευχάριστο.

Το πρόγραμμα καθαρισμού που πραγματοποιούμε σε κάθε πολυκατοικία, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου και εφαρμόζεται την προσυμφωνημένη ώρα και ημέρα. Ετσι με το πρόγραμμα καθαρισμού ο διαχειριστής είναι σίγουρος για την υγιεινή της πολυκατοικίας. Σε τιμές και προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας
 
Κύριο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α..

 

 

     
     
 

Οι υπηρεσίες καθαρισμού μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα μέρη μιας πολυκατοικίας, όπως: τους τοίχους, τα τζάμια, τα πατώματα, τις σκάλες, την πυλωτή, το αίθριο ή την αυλή, τον ανελκυστήρα, ακόμα και τα έπιπλα, που μπορεί να υπάρχουν, στο χώρο που αναλαμβάνουμε.

Οι τακτικοί καθαρισμοί μπορούν να υλοποιούνται ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους που επιθυμείτε.